Best i test såpedispenser 2022 - Test av topp 3 på markedet

Vi har testet de beste såpedispenserne i 2022

For oss som er glad i å ha det rent og ha god hygiene i hjemmet så er det helt essensielt å ha en såpedispenser med sensor. En automatisk såpedispenser er perfekt å ha både på badet og kjøkkenet. Badet fordi det ofte kan være mye bakterier der, og da er det veldig greit å kunne vaske hendene uten å være i kontakt med flere ting, og særlig en såpedispenser som alle er i kontakt med etter toalettbesøk. I tillegg kan det være smart å ha en automatisk såpedispenser på kjøkkenet. Etter man har laget mat så kan man ofte være grisete på hendene, og da er det genialt å ikke behøve å være i kontakt med alt før man har fått vasket seg. Det å ha matrester på såpedispensere eller andre stedet er ikke bare ekkelt, men også svært uhygienisk. 

Det kan være vanskelig å finne den perfekte automatiske såpedispenseren som har et flott utseende, er enkel å bruke, som har stor nok beholder og har en god pris. Derfor føler vi at det er riktig å gjøre en test av de beste såpedispenseren for å finne ut hvilken som e best i test.

I vår test har vi stilt høye krav til kvalitet, design, brukervennlighet og ikke minst pris. Best ut i vår test kom Movo Smart Foam Soap Dispenser. 

Les videre og se en rask oppsummering av topp 3 såpedispensere i 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av vinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Movo Smart Foam Soap Dispenser
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Smart Foam Soap Dispenser
399,- NOK 539 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Tilt Vipp9 såpedispenser
PRIS: 1.255,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Zone Ume såpedispenser
PRIS: 679,- NOK

BEST IN TEST Såpedispenser

#1 BEST
Movo Smart Foam Soap Dispenser
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Smart Foam Soap Dispenser
399,- NOK 539 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Movo Smart Foam Soap Dispenser" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter å ha testet flere såpedispensere kom den fra merket Movo best ut i vår test. I det følgende kan du lese våre grunner til hvorfor denne er best.

Vi var veldig spente på å få testet Movo Smart Foam Soap Dispenser. Tilbakemeldingene fra kjøperne har være veldig bra, så vi har gledet oss til å finne ut hvorfor akkurat denne var så bra. Til vår store glede trengte vi ikke vente særlig lenge med å teste denne, da den kom veldig raskt etter vi sendte inn bestillingen. 

Movo er kjent for å ha produkter av høy kvalitet til veldig gode priser. Et godt tegn er at de selv har tiltro til egne produkter, og derfor tilbyr retur og pengene tilbake dersom man ikke er fornøyd med produktet. Vi er meget fornøyd med såpedispenseren vi mottok, og den vil derfor ikke bli returnert.

Movo Smart Foam Soap Dispenser - Testresultat

Smart design 

For det første så trenger man ikke bare bruke Movo Smart Foam Soap Dispenser til håndsåpe. Den kan nemlig også brukes til shampo, kroppssåpe eller andre produkter. For det andre så er såpedispenseren designet slik at du ikke trenger å berøre den siden den styres av en sensor. I tillegg er den designet med 3 ulike innstillinger for hvor mye såpe som kommer. Dette endrer man enkelt ved å bare berøre den knappen på toppen av dispenseren. Det at man kan justere mengde såpe gjør at man får ønsket mengde såpe og derfor ikke bruker mer enn man trenger. 

Beholderen på dispenseren rommer 300 ml, noe som skal vare en helt måned for en familie. Ikke nok med alt dette, men dispenseren er designet slik at såpen ikke vil feste seg til beholderen dersom man søler. 

Spar miljø og penger 

Ved bruk av Movo Smart Foam Soap Dispenser sparer du både miljøet og penger. For det første så gir den riktig mengde såpe, slik at man ikke bruker unødvendig mye såpe. Bruker man mer såpe, må man også kjøpe mer såpe. I tillegg så reduserer man plastikk ved å kjøpe en stor beholder med såpe og bare fylle denne dispenseren når den er tom. Ved å kjøpe store beholdere unngår du også flere turer til butikken, og derfor blir det også billigere i lengden.

Brukervennlig 

Denne såpedispenseren er svært enkel å bruke for både barn og voksne. Den er enkel å fylle med såpe, enkel å lade og det er enkelt å få riktig mengde såpe. Den er helt perfekt for et hjem med både barn, voksne og eldre som ønsker et mer hygienisk og smart hjem.

Hvorfor kjøpe Movo Smart Foam Soap Dispenser?

Utover det at Smart Foam Soap Dispenser fra merket Movo skårer høyt på alle testkriteriene, ble vi også svært imponert over følgende:

Prisvennlig

Automatiske såpedispensere kan variere mye i pris, og det er ikke alltid slik at det dyreste alltid er best. Movo Smart Foam Soap Dispenser er en såpedispenser som lever høy kvalitet til en god pris. I vår test var det helt klart denne som gav mest for pengene. 

En favoritt blant kundene

Vi er ikke de eneste som er strålende fornøyd med Movo Smart Foam Soap Dispenser. Denne har også blitt en favoritt blant kundene. Kundene fremhever alt fra kvalitet, utseende, brukervennlighet og ikke minst at prisen er meget god. 

Fra et merke som er kjent for kvalitetsprodukter

Smart Foam Soap Dispenser er fra merket Movo. Merket Movo er kjent for å levere gode og solide produkter av høy kvalitet. Denne såpedispenseren er intet unntak, og den har fått svært mange positive tilbakemeldinger fra kundene. At produktene er av kvalitet er noe Movo selv setter mye stolthet i, og derfor har de nemlig åpent kjøp slik at du kan returnere varen dersom du ikke er fornøyd. 

Ikke nok med at produktene er av høy kvalitet, men Movo har også raske leveranser. Dette var ingen unntak i vårt tilfelle.

Tammy

5/5

Alek

5/5

Mario

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Movo Smart Foam Soap Dispenser?

Movo Smart Foam Soap Dispenser kan enkelt kjøpes på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene.

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe og hvilken farge

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Vent til pakken ankommer

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Movo Smart Foam Soap Dispenser med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.