Best i test Selfie Led Ring 2022 - Test av topp 3 på markedet

Vi har testet de beste Selfie Led Ring i 2022

For oss som er glad i å ta bilder eller filme videoer er et godt lys helt essensielt. Det kan ofte være vanskelig å finne det perfekte lyset. Men med en Led Ring kan man ta flotte selfies med telefonen på alle steder. Led RIng fungerer ved at man plasserer telefonen i midten av ringen. Ved å bruke en Led Ring så minimerer man skygger og får et flatterende lys uten harde linjer eller distraherende refleksjoner. Dette er et perfekt verktøy for deg som ønsker å se enda bedre ut på bilder eller videoer. 

Tidligere var det mest profesjonelle som brukte Led Ring, men nå er det blitt mer vanlig at flere av oss normale også bruker det når vi tar bilder. At det er flere og flere som bruker det betyr at det i dag produseres masse Led Rings, og derfor kan det være vanskelig å finne den beste. Derfor føler vi at det er riktig å gjøre en test av de beste Led Ring for å finne ut hvilken som er best i test. 

I vår test har vi stilt høye krav til funksjonalitet, design og ikke minst pris. Best ut i vår test kom Movo Led Ring. 

Les videre og se en rask oppsummering av topp 3 Led Rings i 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av vinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Movo Led Ring
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Led Ring
499,- NOK 674 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
4smarts LoomiPod XL
PRIS: 699,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
PHILIPS GC557/30
PRIS: 899,- NOK

BEST IN TEST Selfie Led Ring

#1 BEST
Movo Led Ring
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Led Ring
499,- NOK 674 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Movo Led Ring" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter å ha testet flere Led Rings kom den fra merket Movo best ut i vår test. I det følgende kan du lese våre grunner til hvorfor denne er best.

Vi var veldig spente på å få testet Led Ring fra Movo. Tilbakemeldingene fra kjøperne har vært meget gode, så vi har gledet oss veldig til å selv finne ut hvorfor akkurat denne var så bra. Til vår store glede trengte vi ikke vente lenge med å teste denne, da den ankom etter bare 3 dager etter vi sendte inn bestillingen. 

Merket Movo er kjent for sine kvalitetsprodukter til veldig gode priser. Et godt tegn er at Movo selv har tiltro til egne produkter, og tilbyr derfor retur og pengene tilbake dersom man ikke er fornøyd med produktet. Led Ringen vi mottok er vi meget fornøyd med, og den vil derfor ikke bli returnert.

Movo Led Ring - Testresultat

Det første vi merket oss var hvor solid og robust materialet kjentes ut. Dette er særlig positivt sett i sammenheng med prisen. I tillegg er det viktig at en Led Ring er av kvalitet da mobilen skal være festet til braketten. 

Flere lysinnstillinger og farger 

Movo Led Ring har hele 10 ulike innstillinger for lys slik at du kan få det perfekte lyset. I tillegg har den også 3 ulike farger på LED-lyset. Dette betyr at du enkelt kan justere på lysstyrke og farge etter ditt behov under forskjellige omstendigheter. Movo Led Ring vil være til nytte når du trenger ekstra lys for å sminke deg, ta bilder, lage videoer eller Livestreame. 

Smart design 

Movo Led Ring er designet på en smart måte. For det første er den designet slik at mobilholderen kan rotere hele 360° slik at du kan få den perfekte vinkelen. I tillegg er mobilholderen designet slik at den er kompatibel med de aller fleste smarttelefoner. Ikke nok med det allerede nevnte – men klips holderen er laget av metall og er svært robust. Man trenger derfor ikke bekymre seg for at den skal falle eller bli ødelagt ved bruk.

Hvorfor kjøpe Movo Led Ring?

Utover det at Led Ring fra merket Movo skårer høyt på alle testkriteriene, ble vi også svært imponert over følgende:

Prisvennlig

Led Rings kan variere mye i pris, og det er ikke slik at det dyreste alltid er best. Movo Led Ring er en prisvennlig Led Ring som leverer høy kvalitet til en god pris. I vår test var det definitivt denne som gav klart mest for pengene.

En favoritt blant kundene

Vi er ikke de eneste som er strålende fornøyd med Movo Led Ring. Denne har også blitt en favoritt blant kundene. Alt fra at kvaliteten er super, lyset er fantastisk, og ikke minst at prisen er meget god.

Fra et merke som er kjent for kvalitetsprodukter

Movo Led Ring er fra merket Movo. Merket Movo er kjent for å levere gode og solide produkter av høy kvalitet. Led Ring er intet unntak, og den har fått mange positive tilbakemeldinger fra verifiserte kunder. At produktene fra Movo er kvalitetssikre er noe de selv også setter mye stolthet i, de lover nemlig åpent kjøp slik at du kan returnere varen dersom du ikke er fornøyd. 

Ikke nok med at varene er av høy kvalitet, men Movo har også lynraske leveranser. Dette var intet unntak i vårt tilfelle.

Tammy

5/5

Alek

5/5

Mario

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Movo Led Ring?

Movo Led Ring kan enkelt kjøpes på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene.

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Vent til pakken ankommer

VIKTIG INFORMASJON!

I dag October 4 du kan fortsatt kjøpe Movo Led Ring med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.