Best i test start jumper 2022 - Test av topp 3 på markedet

Vi har testet de beste start jumperne i 2022

De fleste av oss har i dag enten en bil, båt, gressklipper eller et annet form for kjøretøy. Vi alle vet hvor frustrerende det kan være når batteriet er utladet, enten fordi kjøretøyet at stått for lenge eller at det har vært for kaldt. Når dette først skjer skjønner vi hvor praktisk det hadde vært å ha en liten Jump Starter. En Jump Starter som er liten, tar lite plass og som er multifunksjonell vil da være svært praktisk. 

Med dagens teknologi kan man produsere mye kraft i små enheter, og i dag trenger man ikke en stor start-jumper som må kobles til med ledning for å få start på kjøretøyet. Siden batteri-startere har vært i stor utvikling de siste årene følte vi det var riktig å gjøre en test av de beste på markedet for å finne ut hvilken som er helt på topp. 

I vår test har vi stilt høye krav til funksjonalitet, hvor smart produktet, sikkerhet, hvor praktisk produktet er, og ikke minst pris. Best ut i testen kom Mini Jump Start V4 fra merket Movo. 

Les videre for en rask oppsummering av de beste batteri-starterne i 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av testvinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Movo Mini Jump Starter V4
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Mini Jump Starter V4
399,- NOK 539 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Noco Boost Plus GB40
PRIS: 2300,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Green Cell PowerBoost
PRIS: 1.099,- NOK

BEST IN TEST Start Jumper

#1 BEST
Movo Mini Jump Starter V4
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Mini Jump Starter V4
399,- NOK 539 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Movo Mini Jump Starter V4" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter vår test av en rekke ulike batteri-startere kom Movo Mini Jump Starter V4 helt klart best ut i test. Her er våre grunner til hvorfor.

Denne batteri-starteren var den vi var mest spent på å prøve, og vi fikk nesten ikke tid til å glede oss siden pakken kom bare 3 dager etter vi bestilte. Når batteriet på kjøretøyet først er lades ut, er en batteri-starter av god kvalitet redningen. Vi var veldig spente på teste denne da tilbakemeldingene fra kundene har vært meget god. 

Merket Movo er kjent for sine kvalitetsprodukter til veldig vennlige priser. Et bra tegn er at Movo selv har stor tiltro til sine egne produkter, og derfor tilbyr de retur og pengene tilbake dersom man ikke er fornøyd med produktet. Batteri-starteren vi mottok vil ikke bli returnert, og dette fordi vi er svært fornøyd.

Movo Mini Jump Starter V4 – Testresultat

Multifunksjonell 

Movo Mini Jump Start V4 starter ikke bare batteriet på bilen eller båten din, du kan nemlig også lade telefon, nettbrett, pc, GPS, kamera med videre. Her kan du altså lade det aller meste. Med denne nødstarteren er det ingen grunn til panikk når uhellet først er ute, og du ikke er i nærheten av en strømforsyning. Alt du trenger å gjøre er å alltid passe på at den er fulladet. 

Smart

Ikke nok med at du kan bruke Movo Mini Jump Starter V4 på nesten alle mobile enheter og kjøretøy, men den har også ulike moduser for lys. Om du trenger lommelykt eller SOS-lys så har du det alltid tilgjenglig med nødstarteren. I tillegg så fungerer den både i varme og kulde. Det som kanskje imponerer oss mest er at den lille tingen her kan få start på bilen. 

Enkel i bruk 

Selv om Movo Mini Jump Starter V4 både er multifunksjonell og smart så er den fortsatt veldig enkel i bruk. Alt du trenger å gjøre er å sørge for at den alltid er ladet når du skal ut på tur. 

Hvorfor kjøpe Movo Mini Jump Starter V4?

Prisvennlig

Jump starter, også kalt batteri-startere, varierer ofte svært mye i pris. Det er ikke slik at de dyreste alltid er best. Movo Mini Jumper V4 er en svært prisvennlig batteri-starter som leverer god kvalitet til en svært god pris. I vår test var det denne som gav klart mest for pengene.

En favoritt hos kundene

Det er ikke bare vi som er strålende fornøyd med batteri-starteren fra Movo. Denner er også blitt en favoritt hos kundene. Alt fra at den er enkel å bruke, mobil, multifunksjonell og ikke minst at prisen er svært god.

Fra et merke som er kjent for kvalitetsprodukter

Mini Jump Starter V4 er fra merket Movo, og dette merket er kjent for å levere gode og solide kvalitetsprodukter. Denne batteri-starteren har fått mange positive tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. At produktene fra Movo er kvalitetssikre er noe de selv også setter mye stolthet i, de lover nemlig åpent kjøp slik at du kan returnere varen dersom du ikke er fornøyd. 

Ikke nok med at varene er av kvalitet, men Movo har også lynraske leveranser, og det var intet unntak i vårt tilfelle.

Steinar

5/5

Tore

5/5

Olav

5/5

Peder

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Movo Mini Jump Starter V4?

Movo Mini Jump Starter V4 kan enkelt kjøpes på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe og hvilken farge

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Vent til pakken ankommer

VIKTIG INFORMASJON!

I dag October 4 du kan fortsatt kjøpe Movo Mini Jump Starter V4 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.