Best i test steamer 2022 – Test av topp 3 på markedet

Vi har testet de beste steamerene i 2022

For oss som liker å ha strøkne klær uansett om vi er hjemme, på jobb eller på reise så er et strykejern/steamer helt essensielt. Når man er på reise, det være jobbreise eller ferie, så kan det være ganske frustrerende at alle klærne er full av krøller når man skal bruke dem. Ved å ha et enkelt og funksjonelt strykejern med på reise kan man enkelt unngå denne frustrasjonen, og dermed alltid har strøkne og pene klær. Et strykejern er derfor perfekt for deg som ønsker å alltid være fin i tøyet.

Det finnes mange ulike strykejern i alle størrelser og prisklasser. Det kan derfor være vanskelig å finne det perfekte strykejernet for bruk i hjemmet og på reise. På bakgrunn av det store utvalget som er på markedet i dag, så føler vi at det er riktig å gjøre en test av de beste steamerene for å finne ut hvilken som er best i test. 

I vår test har vi stilt høye krav til funksjonalitet, brukervennlighet og ikke minst pris. Best ut i vår test kom Movo Steam. 

Les videre og se en rask oppsummering av topp 3 steamere i 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av vinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Movo Steam
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Steam
690,- NOK 932 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Princess Steamer
PRIS: 999,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
PHILIPS GC557/30
PRIS: 1.569,- NOK

BEST IN TEST Steamer

#1 BEST
Movo Steam
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Steam
690,- NOK 932 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Movo Steam" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter å ha testet mange steamers kom den fra merket Movo best ut i vår test. I det følgende kan du lese våre grunner til hvorfor denne er best.

Vi var veldig spente på å få testet denne steameren fra Movo. Tilbakemeldingene fra kjøperne har være veldig gode, så vi har gledet oss veldig til å selv finne ut hvorfor akkurat denne var så bra. Til vår store glede trengte vi ikke vente lenge med å teste denne, da den ankom etter bare få dager etter vi sendte inn bestillingen. 

Merket Movo er kjent for sine kvalitetsprodukter til veldig gode priser. Et godt tegn er at Movo selv har tiltro til egne produkter, og tilbyr derfor retur og pengene tilbake dersom man ikke er fornøyd med produktet. Steameren vi mottok er vi meget fornøyd med, og den vil derfor ikke bli returnert.

Movo Steam — Testresultat

Det første vi merket oss var hvor solid og bra materialet kjentes ut. Dette er særlig positivt sett i sammenheng med at dette er noe som kommer til å være i kofferten under reise, og derfor bør tåle en liten støyt.

Praktisk og kompakt

Movo Steam er en meget praktisk steamer som er perfekt for bruk på reise, men også i hjemmet. For det første er den veldig liten og kompakt, slik at den er enkel å ta med seg på reise. Det at den tar lite plass i bagasjen er helt perfekt, å gjør at man enkelt kan ha pene klær på reise. Dersom man har lite lagringsplass hjemmet, eller bare ikke ønsker en steamer som tar mye plass, så er den også helt perfekt for bruk i hjemmet. 

Den har også vannbeholder med god kapasitet. Når vannbeholderen er full, kan du fint stryke klær i opptil 20 minutter. Dette betyr at man enkelt kan styrke mange klesplagg uten å måtte fylle vannbeholderen. 

Ikke nok med det nevnte, men Movo Steam er designet med praktiske subtile hjørner slik at man enkelt kan styrke på de vanskelige stedene og kan glatte ut alle detaljer.

Brukervennlig

Movo Steam er ikke bare praktisk, men også veldig brukervennlig. For det første fungerer den med både 110V og 230V. Den kan også brukes både horisontalt og vertikalt, slik at du kan stryke klærne både liggende og hengende. Ved bruk av Movo Steam har du også muligheten til å styrke både med og uten damp. Den er utstyrt med ulike innstillinger for varme, en strykepute som er snill mot klær og tøy, svært lett og er perfekt for enhver.

Hvorfor kjøpe Movo Steam?

Utover det at Steameren fra merket Movo skårer høyt på alle testkriteriene, ble vi også svært imponert over følgende:

Prisvennlig

Steamere kan variere mye i pris, og det er ikke slik at det dyreste alltid er best. Movo Steam er et prisvennlig produkt som leverer høy kvalitet. I vår test var det definitivt denne som gav mest for pengene. 

En favoritt hos kundene

Vi er ikke de eneste som er strålende fornøyd med Movo Steam. Denne har også blitt en favoritt blant kundene. Alt fra at kvaliteten er super, veldig funksjonell, praktisk og ikke minst at prisen er god. 

Fra et merke som er kjent for kvalitetsprodukter

Denne steameren er fra merket Movo. Merke Movo er kjent for å levere gode og solide produkter av høy kvalitet. Movo Steam er ingen unntak, og den har fått mange positive tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. At produktene er kvalitetssikre er noe de selv også setter mye stolthet i, de lover nemlig åpent kjøp slik at du kan returnere varen dersom du ikke er fornøyd. 

Ikke nok med at varene er av høy kvalitet, men Movo har også lynraske leveranser. Dette var intet unntak i vårt tilfelle.

Tammy

5/5

Alek

5/5

Mario

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Movo Steam?

Movo Steam kan enkelt kjøpes på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene.

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Vent til pakken ankommer

VIKTIG INFORMASJON!

I dag October 4 du kan fortsatt kjøpe Movo Steam med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.