Best i test steamere 2022 – Test av topp 3 på markedet

Vi har testet de beste steamerne i 2022

Strykejernet er ikke lenger eneste måten å få vekk skrukkene. Steamere, også kjent som tøydampere, har de siste årene virkelig inntatt det internasjonale markedet, og man finner  flere og flere også i norske hjem. En god steamer er ikke bare greit å ha som alternativ, men kan for de fleste erstatte hele strykejernet. Når det kommer til sartere tekstiler som silke, fløyel og en rekke syntetiske materialer er steamere overlegen. Å bruke steamer mot det å bruke strykejern er og rett og slett en tryggere affere, både for klærne, deg selv, dine kjære og ditt hjem. 

Man slipper også det svære strykebrettet som alltid er noe herk å finne lagringsplass til. Steamere kan nemlig brukes på tøy som henger, for eksempel på kleshengeren der tøyet uansett skal ende opp, eller de skrukkede gardinene som lenge har trengt litt kjærlighet.

Med denne økende interessen for steamere har det også kommet en rekke produkter på markedet. Langt i fra alle er av like høy kvalitet så vi har derfor testet de mest populære steamerne på markedet for å finne ut av hvilken steamer som er den beste.

Les videre og se en rask oppsummering av topp 3 steamere 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av testvinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Pinksteam S2
9.9
5/5
"Utmerket"
Pinksteam S2
899,- NOK 1.214 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Princess Steamer
PRIS: 999,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
PHILIPS GC557/30
PRIS: 1.569,- NOK

BEST IN TEST Steamere

#1 BEST
Pinksteam S2
9.9
5/5
"Utmerket"
Pinksteam S2
899,- NOK 1.214 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Pinksteam S2" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter å ha testet de mest populære steamerne kom Pinksteam S2 helt klart best ut. Nedenfor kan du lese våre grunner til hvorfor.

Vi gledet oss veldig til å få teste Pinksteam S2. Mye godt har vært skrevet om denne steameren fra hundrevis av verifiserte kjøpere som sverger til produktet. Mange skriver at man kan fjerne skrukkene på hvilket som helst materiale med denne steameren, mens andre skriver at den lille formfaktoren gjør Pinksteam S2 til en perfekt reisepartner.

Pakken ankom lynraskt. Allerede 3 dager etter at vi hadde sendt bestillingen holdt vi produktet i hånden. Skrukkete klær er ikke akkurat mangelvare hos oss, så vi gledet oss til testen.

Merket Pinksteam er velkjent for å levere gode steamere til veldig vennlige priser. De tilbyr derfor 30 dagers åpent kjøp hvor man får pengene tilbake om man ikke er fornøyd. De har også en helt fantatisk kundeservice som holder åpent 24/7.

Pinksteam S2 – Testresultat

Vi ble overrasker over hvor nett og kompakt denne steameren faktisk er, og forstod raskt hvorfor så mange har den som fast reisepartner. Enkelt og forståelig design med solid konstruksjon. Førsteinnstrykket var så absolutt bra.

Her ser du vårt testresultat:

Effektiv fjerning skrukker og ujevnheter 

Vi ble kraftig imponert over hvor enkelt det var å fjerne ujevnheter med Pinksteam S2. Ofte holdt det bare med et enkelt stryk og ujevnhetene og skrukkene var vekke. Hvor effektiv en steamer er kommer veldig ann på materialet, men selv tykke materialer som bomull klarte Pinksteam S2 å rette ut. Grunnen til at en så liten steamer er så kraftig ligger i måten den bygger opp et høytrykk før dampen slippes ut. Dette merkes i det man trykker på knappen, og både hører og ser dampen slippe seg løs. Vi må innrømme at til vanlig er vi ikke så glad i sånt type husarbeid, men denne steameren ble vi fort glad i å bruke. 

En annen ting vi likte var at Pinksteam S2 kun bruker 20 sekunder på å starte. Akkurat nok tid til å klargjøre det man skal steame.

LIten formfaktor – Perfekt på reisen og i små hjem

Det er en rekke ting vi liker med designet. Som nevnt er denne steameren liten. Kun 28 cm høy og 13 cm bred. Men størrelsen går ikke på bekostning av hverken vanntank eller steamer-flaten. En annen ting er at den står oppreist av seg selv. Dette høres kanskje ut som en rar ting å bli imponert av, men de fleste andre steamere lagres liggende, og tar dermed mye mer plass i hyllen. 

Å ha Pinksteam S2 med i kofferten er heller ikke noe problem. Endelig har vi funnet en enkel måte for å rette ut skrukkene som alltid oppstår i kofferten… eller kanskje vi bare er litt dårlig å pakke. Uansett så er ikke det noe problem lenger!

Stor avtagbar vanntank

Pinksteam S2 skiller seg virkelig ut når det kommer til vanntaken. Der andre steamere ofte har tanker på under 100ml rommer Pinksteam S2 hele 280ml. Utrolig praktisk når det er snakk om mer enn bare et par skjorter. 

Tanken er også enkel å fylle ved å enkelt separere den fra selve steameren. Fylles enten rett fra springen eller med medfølgende fyllekopp.

Trygg å bruke

Pinksteam har lagt ekstra fokus på sikkerhet i konstruksjonen av denne steameren. Det er installert overhetnings-skjold som sørger for at hverken du eller klærne dine står i fare for å bli brent. Ei heller at selve steameren smelter. På tuppen av steameren er det plassert et panel i rustfritt stål som er plassert på en slik måte at ikke resten av steameren blir varm. 

Pinksteam S2 vil også slå seg av automatisk etter 8 minutter uten bruk om du blir forstyrret underi steamingen. I forhold til et vanlig strykejern blir ikke en steamer varm på samme måte, så du kan trygt sette den fra deg.

Hvorfor kjøpe Pinksteam S2 steamer?

En steamer er noe alle rett og slett bør ha i hjemmet. Skrukkete klær, gardiner og puter er ikke pent og gir med et gang et slaskete intrykk. 

Effektiv måte å gjøre deg mer classy

Strykejern har for mange vært litt skummelt og blitt tenkt på som mye arbeid. Å bruke steamer derimot er både superenkelt og trygt, spesielt med Pinksteam S2. Fyll tanken, trykk knappen og stryk over tøyet. Skrukker og ujevnheter forsvinner på et blunk. Det er lett å tenke at ingen ser om kjolen eller buksen er litt skrukkete. Kanskje folk ikke klarer å sette fingen på akkurat hvorfor du ser bedre ut nå enn før. Men de vil merke at du utstråler mer klasse og stil i dine ny-steamede klær. 

Pålitelig selskap med høyt fokus på kundeservice

Pinksteam har spesialisert seg innen steamere og har lenge vært kjent for å levere gode og solide kvalitetsprodukter. For å forsikre seg om at kundene alltid er fornøyd har de et support-team som står klare 24/7. De tilbyr også åpent kjøp i hele 30 dager hvor man får pengene tilbake om man ikke er fornøyd. 

Pinksteam kjører nå også en kampanje hvor du kan kjøpe Pinksteam S2 med rabatt på hjemmesiden.

En favoritt hos kundene

Pinksteam S2 har imponert flere enn oss og man kan lese hundrevis av tilbakemeldinger på hvor godt denne steameren fungerer, og hvor praktisk den er både å lagre og å ha med seg. Noe av det folk liker aller best er den praktiske vanntanken som ikke bare er større enn konkurrentenes, men også mye enklere å fylle. Og selvfølgelig formfaktoren på steameren. Kompakt med all funksjonaliteten man trenger. Alt dette til en vennlig pris.

Tammy

5/5

Alek

5/5

Mario

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Pinksteam S2?

Pinksteam S2 kan enkelt bestilles på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Få bukt med skrukker og ujevnheter i tøyet.

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Pinksteam S2 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.