Best i test strippestang 2022 – Test av topp 3 på markedet

Vi har testet de beste strippestengene i 2022

Poledancing er ofte forbundet med strippeklubber og rølpete utdrikningslag, men pole dancing er en treningsform som krever styrke, utholdenhet og balanse. Det kan gjerne se skummelt i begynnelsen, men med trening blir man fort bedre. Mange treningssentre har nå timer i poledance som både trening og kurs.

Å ha en strippestang hjemme kan gjerne virke litt rart, men en gøyere treningsform skal man lete lenge etter. Mange stenger er også lett å ta opp og ned, om svigerforeldrene plutselig melder sin ankomst.

Vi har testet og funnet de beste strippestengene på markedet i dag. I vår test har vi lagt stor vekt på byggekvalitet, hvor enkel den er sette opp og ta ned, funksjonalitet og selvfølgelig pris. Best ut kom en strippestang fra det velkjente merket Movo.

Les videre og se en rask oppsummering av topp 3 strippestenger 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av testvinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Movo Pole V2
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Pole V2
1.897,- NOK 2.561 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Shots - Dance Pole Lilla
PRIS: 1.999,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Ouch! Dance Pole
PRIS: 2.495,- NOK

BEST IN TEST Strippestang

#1 BEST
Movo Pole V2
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Pole V2
1.897,- NOK 2.561 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Movo Pole V2" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter å ha testet de mest populære strippestengene kom Movo Pole V2 klart best ut. Her er våre grunner til hvorfor.

Vi hadde allerede hørt mye godt om denne strippestangen. Hundrevis av verifiserte kjøpere hadde skrevet tilbakemeldinger om hvor god kvaliteten var, hvor enkel den var å ta opp og den veldig vennlige prisen. Vi trengte ikke å vente lenge på å selv få teste. Kun 3 dager etter vi hadde sendt bestillingen ankom pakken.

Movo som merke er godt kjent for å ha skyhøy fokus på kvalitet i alle ledd. Derfor tilbyr de åpent kjøp i hele 30 dager hvor man enkelt kan få pengene tilbake om man mot formodning ikke er fornøyd. De har også en særdeles kompetent kundeservice som står klar til å hjelpe 24/7 om det skulle være spørsmål.

Movo Pole V2 strippestang – Testresultat

Solid og sikker konstruksjon

Det første vi la merke til var at dette er et solid produkt. Stangen er laget av 45mm ståltuber som tåler vekt helt opp til 200kg. Supportkuppelen som settes i taket sørger for å spre vekten på et større område slik at konstruksjonen tåler mer vekt. Bunnplaten har antiskli-silikon som ikke bare beskytter gulvet, men også sørger for at stangen ikke sklir ut og faller ned.

Enkel installasjon – Ingen borring

Installasjonen av Movo Pole V2 var superenkel. Alt du trenger av verktøy følger med og selve installasjonen er kun enkel skruing. Stengene blir skrudd sammen på en måte der man ikke legger merke til hvor de har blitt satt sammen. 

Man trenger ikke å skru i hverken tak eller gulv. Stangen holder oppe ved at man strammer til øverst og trykket fra festeanordningen holder stangen fast. Vi var først litt skeptisk når vi så at vi ikke måtte skru noe inn i taket, men etter å ha festet stangen klarte vi ikke å rikke den en millimeter. Vi prøvde hardt.

Mulighet fastlås og roterbar instilling

Ved å skru ut to skruer på bunnen kan denne stangen gå fra å være statisk til spinnende. Med Movo Pole V2 trenger du derfor ikke å være fastlåst til en aktivitet. For nybegynnere kan det vært greit å begynne med den statiske innstillingen for å lære å styre sitt eget momentum.

Hvorfor kjøpe Movo Pole V2 strippestang?

Utover det å skåre skyhøyt på testkriteriene, lot vi oss også imponere over følgende:

Pålitelig selskap med høyt fokus på kundeservice

Movo er velkjent for å levere solide kvalitetsprodukter til en vennlig pris. Med skyhøyt fokus på kvalitet i alle ledd er de dermed ikke redd for å tilby åpent kjøp på hele 30 dager. I tillegg har de også support tilgjengelig 24/7.

Pakken var i hendene våre allerede 3 dager etter bestilling. Produktet var godt polstret og kom dermed uskadet frem uten en ripe.

Mye for pengene

Når det kommer til strippestenger kan de variere mye i både kvalitet og pris. Ofte henger dette tett sammen. Movo Pole V2 leverer skyhøy kvalitet til en veldig vennlig pris og er klart den stangen som gir mest for pengene.

Movo har en kampanje hvor den kan kjøpes med rabatt på deres offisielle hjemmesiden.

En favoritt hos kundene

Movo Pole V2 har også blitt en vinner blant både amatører og profesjonelle. Hundrevis av tilbakemeldinger fra verifiserte kjøpere skryter over kvalitet og hvor enkel denne stangen er å sette opp. Vi kan ikke gjøre annet enn å si oss enig.

Steinar

5/5

Tore

5/5

Olav

5/5

Peder

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Movo Pole V2?

Movo Pole V2 kan enkelt bestilles på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Vent på at pakken ankommer

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Movo Pole V2 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.