Best i test tegnebrett 2022 – Test av topp 3 mest solgte

Vi har testet de beste tegnebrettene i 2022

Når det kommer til digital tegning er det ingenting som slår et godt tegnebrett. Nettbrett som iPad og Samsung Galaxy Tab har skjermer laget av glass som er uegnet for bruk til nøyaktig tegning. Du får rett og slett ikke den samme presisjonen. Det som skal være en gøy og avslappende aktivitet blir bare frustrerende. Vi har prøvd.

Men ikke alle tegnebrett er like gode, så i vår test har vi lagt stor vekt på presisjon, funksjonalitet og rett og slett hvor behagelig tegnebrettet er i bruk.

Les videre og se en rask oppsummering av de 3 mest solgte tegnebrettene i 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av testvinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Gaomon S620
9.9
5/5
"Utmerket"
Gaomon S620
1.299,- NOK 1.754 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
Wacom One Tegneskjerm
6.7
3.5/5
"Flink"
Wacom One Tegneskjerm
PRIS: 3.990,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Onyx BOOX Max Lumi
PRIS: 9.990- NOK

BEST IN TEST Tegnebrett

#1 BEST
Gaomon S620
9.9
5/5
"Utmerket"
Gaomon S620
1.299,- NOK 1.754 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Gaomon S620" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Gaomon S620 er vår soleklare favoritt av markedets bestselgende tegnebrett i 2022

Etter å ha testet de mest solgte tegnebrettene kom Gaomon S620 helt klart best ut. Her er våre grunner til hvorfor. 

Endelig var dagen kommet for å få testet Gaomon S620. Dette var klart det tegnebrettet vi hadde størst forventing til. Over 500 verifiserte kunder hadde allerede gitt sin positive tilbakemelding så vi var spent på om Gaomon S620 var et så godt produkt som det har rykte for å være. 

For bare 3 dager siden sendte vi bestillingen, og nå var pakken i hendene våre. Såpass lynrask levering er ikke daglig kost men absolutt noe vi setter stor pris på.

Gaomon er et merke kjent for å levere kvalitet, og da spesielt i tegnebrett-segmentet hvor de har en lang tradisjon i å levere forbrukerfavoritter. Gaomon er såpass selvsikre på sine egne produkter at de tilbyr hele 30 dagers åpent kjøp, og ikke nok med det. Om det skulle være noe tilbyr de også en særs kompetent kundeservice som holder åpent 24/7.

Gaomon S620 tegnebrett – Testresultat

Vi likte dette tegnebrettet med en gang vi fikk det i hendene, ikke bare fordi det føltes solid, men også den fine formfaktoren. Stort nok til å utføre enhver oppgave, men lite nok til å ta med om beehovet skulle melde seg.  Det var veldig enkelt å sette opp, og det fungerer med de aller fleste programmer som for eksempel Photoshop, Ilustrator og Corel, men også Office-pakken.

Her ser du våre testresultat:

8192 nivåer av trykkfølsomhet gir en naturlig tegneopplevelse

Dette var tegnebrettet med høyest trykkfølsomhet i testen, og det merktes. I praksis vil dette si at tegnebrettet registrerer akkurat hvor hardt du trykker ned pennen, som igjen gir deg mulighet til å tegne akkurat som om det hadde vært på papir. Dette er på grunn av EPR-teknologien (elektromagnetisk resonans) som tross navnet ikke krever ekstern strøm via batteri pennen. 

Ekstremt responsivt og nøyaktig

Gaomon S620 har en RPS, eller responsratio på hele 266. Dette vil si at 266 ganger i sekunder scanner tegnebrettet for hvor pennens lokasjon. Med en 5080 lines per inch (LPI) har Gaomon ingen dødsoner og den kopierer nøyaktig det du tegner på tegnebrettet til ditt digitale kanvas. 

Denne kombinasjoen gjør Gaomon S20 til det tegnebrettet i testen som føles mest som om man tegner på et ekte papir.

Kompatibel med Android telefoner og netbrett

Dette tegnebrettet kan ikke bare brukes med Windows og Mac men også Android enheter. Koble i kabelen og start tegningen. Dette gjelder også Android telefoner. Utrolig hendig for å kunne jobbe absolutt hvor om helst, enten det er snakk om avansert tegning eller raske sketsjer.

Lynrask workflow til en rekke programmer

Gaomon S620 fungerer de aller fleste tegneprogrammer, men også skriveprogrammer som Word og Excel. Det vi liker spesielt godt med dette tegnebrettet er de fire knappene som er plassert øverst. Disse kan programmeres til å gjøre akkurat det vi vil, noe som gjør at du slipper å trykke på tastaturet eller musen for å gjøre ting som å angre eller endre pentype. 

Det er også to programmere knapper på selve pennen, altså seks knapper i alt som gir masse muligheter.

Hvorfor kjøpe Gaomon S620 tegnebrett?

Utover det å skåre skyhøyt på testkriteriene, lot vi oss også imponere over følgende:

Fra et merke som er kjent for kvalitetsprodukter

Gaomon er et merke kjent blant digitale kunstere over hele verden. Gang på gang har de levert kvalitetsprodukter, og S620 modellen er ingen unntak. Med hele 30 dagers åpent kjøp risikerer man heller ikke å bli skuffet, ikke det at vi tror noen kommer til å bli det. Gaomon tilbyr også kundeservice som holder åpent 24/7 om det skulle oppstå noen problemer.

Vi er også imponert over deres lynraske leveranse. Bare 3 dager etter vi trykket på kjøp-knappen var pakken i hendene våre.

Prisvennlig

Tegnebrett varierer stort i pris, og Gamonon S620 var ikke det billigste i testen, men heller ikke det dyrste. Med tanke på funksjonalitet og kvalitet som er helt i toppskiktet er dette et særdeles prisvennlig produkt hvor man får mye for pengene. 

Gaomon kjører nå en kampanje så nå kan de kjøpes med rabatt på den offisielle hjemmesiden.

En favoritt hos kundene

Det er langt i fra bare oss som har latt oss imponere av det nyeste tegnebrettet fra Gaomon. Hundrevis av digitale kunstere har allerede delt sin begeistring for hvor genialt dette tegnebrettet er. Spesielt snakker om hvor sømløst det er i bruk og hvordan det til tider er lett å glemme at man bruker et tegnebrett og ikke tegner direkte på papir. 

Vi kan ikke gjøre annet enn å si oss enig.

Janos

5/5

Kjerstin

5/5

Rue

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Gaomon S620 tegnebrett?

Gaomon S620 kan enkelt bestilles på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Slipp kreativiteten løs!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Gaomon S620 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.