Best i test USB-ladere 2022 – Test av topp 3 på markedet

Vi har testet de beste USB-laderne i 2022

Før i tiden var en lader en lader. I 2022 er det på ingen måte slik lenger. Når man lader telefonen med en USB-lader kan det vært snakk om timer i forskjell på ladetid alt ettersom hvilken lader man har. Vi har derfor valgt å teste ut hva som faktisk er den beste USB-laderen på markedet i dag.

I testen har vi lagt fokus på ladetid, kompabilitet, funksjonalitet, sikkerhet og selvfølgelig pris. Best ut i testen kom USB-laderen fra det kvalitetsbevisste merket Qgeem.

Les videre og se en rask oppsummering av topp 3 USB-ladere i 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av testvinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Qgeem V3
9.9
5/5
"Utmerket"
Qgeem V3
379,- NOK 512 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
AUKEY Hurtiglader
PRIS: 399,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Cellularline MULTIPOWER
PRIS: 499,- NOK

BEST IN TEST USB-ladere

#1 BEST
Qgeem V3
9.9
5/5
"Utmerket"
Qgeem V3
379,- NOK 512 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Qgeem V3" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter å ha testet de mest populære USB-laderne var det helt klart Qgeem V3 som kom best ut. Her er våre grunner til hvorfor.

Dette var laderen vi var klart mest spent på å få testet og det var rett og slett på grunn av  alle de gode tilbakemeldingene fra hundrevis av verifiserte kundene. Den eneste laderen de trengte, og den de hadde med seg over alt var det mange som skrev. Heldigvis trengte vi ikke å vente lenge på å finne det ut. Allerede 3 dager etter å ha trykket kjøp kunne vi pakke ut Qgeem V3. 

Qgeem er allerede velkjent for å levere gode og trygge produkter av særdeles høy kvalitet til veldig vennlige priser. De tilbyr også hele 30 dagers åpent kjøp og har en supportavdeling som står klar 24/7 om det nå enn skulle være noe. Skikkelig luksus.

Qgeem V3 USB-lader – Testresultat

Liten formfaktor + 3 ladeporter

Det første vi la merke til når vi fikk hendene i denne USB-laderen var hvor liten og nett den er. Altså, den hadde fortsatt vært en av de mindre USB-laderne selv om den ikke hadde 3 fullverdige ladeporter. Som de fleste andre har vi fått flere og flere dingser som trenger konstant lading, så det å ha 3 innganger tilgjengelig er rett og slett helt magisk.

Hurtiglading

Denne laderen har 3.0 hurtiglading som virkelig gjør en forskjell. Med 27 watt og kraftige 5.5A går ladingen som det suser og man trenger ikke vente i en evighet. Det som gjør Qgeem V3 spesielt bra er at selv om man bruker alle tre portene fungerer fortsatt hurtiglading. Vi ble rett og slett mektig imponert. 

Smart multibeskyttelse

Siden laderen har såpass mye kraft i seg er det viktig at den også beskytter mot uforutsette hendelser. Inne i Qgeem V3 sitter det en smart-chip som forhindrer laderen i å levere overspenning, å bli for varm og å overlade enheten slik at den blir ødelagt. Vi testet dette grundig og her var det ingen problemer. Selve laderen ble ikke nevneverdig varm. 

Som en dobbel sikkerhet er laderen også laget av et brannsikkert materiale.

Perfekt når du er på reisefot

Laderen er kompatibel med spenning fra 100 volt til 240 volt. Dette er en av egenskapene som gjør at du kan ha den med på reisen uten å være bekymret for at noe skal bli ødelagt. 

Den andre egenskapen er selvfølgelig de 3 ladeportene som gjør livet så mye enklere. Slippe styret med å ha med flere ladere.

Den tredje egenskapen er hurtliglading. Her trengs det bare en kort tur innom hotelrommet og så er du klar for resten av dagen.

Den siste egenskapen er selvfølgelig formfaktoren. Den er såpass liten at du kan ha den i lommen og dra den fram mens du tar en rask kopp kaffe på en koselig lokal cafè.

Hvorfor kjøpe Qgeem V3 lader?

Utover det å skåre skyhøyt på testkriteriene, lot vi oss også imponere over følgende:

Pålitelig selskap med høyt fokus på kundeservice

Merket Qgeem har i lang tid levert gode produkter som varer og som er til å stole på. Naturligvis er dette noe de selv setter sin stolthet i og tilbyr dermed åpent kjøp på hele 30 dager. Og som en ekstra service tilbyr de også support som holder åpent 24/7.  

Pakken ankom også lynraskt. Allerede tre dager etter vi hadde kjøpt den kunne vi fjerne emballasjen.

Prisvennlig

USB-ladere kan varierere stort i pris, og det er på ingen måte slik at den dyreste alltid er den beste. Qgeem V3 var ikke den dyreste i testen, men heller ikke den billigste. Men det den leverte på var funksjonalitet, og der leverte den bedre enn noen andre i testen. Så Qgeem V3 er klart den laderen som gir mest for pengene.

Qgeem kjører en kampanje så nå kan den kjøpes med rabatt på den offisielle hjemmesiden.

En favoritt hos kundene

Qgeem V3 har på kort tid blitt forbrukerfavoritt og tilbakemeldingene går som oftest på at kjøper endelig har funnet den eneste laderen de trenger. Den har rett og slett bare en uslåelig kombinasjon av hurtliglading, funksjonalitet og selvfølgelig en vennlig pris.

Hans

5/5

Steinar

5/5

Dag Morten

5/5

Safir

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Qgeem V3?

Qgeem V3 kan enkelt bestilles på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Start ladingen

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Qgeem V3 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.