Best i test UV-telt 2022 - test av topp 3 på markedet

Vi har testet de beste UV-teltene i 2022

Nå som sommeren er her så ønsker man kanskje å være mer ute med familien, uavhengig om det er til stranden, i hagen eller i parken. Vi er ofte flinke til å pakke både solkrem, solstolen og håndklær, men det er veldig viktig å huske alt utstyret for barn. Alle babyer, små barn og voksne med sensitiv hud bør skjermes for direkte sollys. Spesielt babyer er svært sensitive, og det er derfor svært viktig å beskytte de minste. I tillegg bør også de minste et komfortabelt og trygt sted å være. I dag finnes det mange forskjellige UV-telt på markedet, og vi følte derfor det var riktig å gjøre en test av de beste UV-teltene for finne ut hvilket som når helt opp.

I vår test har vi stilt høye krav til funksjonalitet, komfort, kvalitet, og ikke minst pris. Best ut i testen kom Babyprotect S3. 

Les videre og se en rask oppsummering av topp UV-telt 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av testvinneren

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Babyprotect S3
9.9
5/5
"Utmerket"
Babyprotect S3
599,- NOK 808 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Babymoov Aquani
PRIS: 660,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Swimpy UV-Telt
PRIS: 799,- NOK

BEST IN TEST UV-telt

#1 BEST
Babyprotect S3
9.9
5/5
"Utmerket"
Babyprotect S3
599,- NOK 808 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Babyprotect S3" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter å testet flere UV-telt kom Babyprotect S3 helt klart best ut i testen. I det følgende kan du lese våre grunner til hvorfor denne er best i test.

Vi var veldig spente på dette UV-teltet. Tilbakemeldingene fra kjøperne har vært svært hode, så vi har gledes oss veldig til å finne ut hvorfor akkurat dette UV-teltet er så bra. Til vår store glede så trengte vi ikke vente lenge med å få testet dette, da pakken ankom etter bare 3 dager etter vi sendte inn bestilling. 

Babyprotect S3 er fra et merke som er kjent for å ha kvalitetsprodukter til veldig gode priser. Et godt tegn er at de har selv tiltro til egne produkter, og tilbyr derfor retur og pengene tilbake dersom man ikke er fornøyd med produktet. UV-teltet vi motto er vi veldig fornøyd med, og vil derfor ikke bli returnert.

Babyprotect S3 – Testresultat

Det første vi merket nå vi mottok UV-teltet var hvor liten og enkel pakningen var. Vi merket med en gang at dette var et UV-telt som var enkelt å ta med seg på tur, da transportvesken var kompakt og enkel å bære.

UV-sikker

Babyprotect S3 er et UV-sikkert telt slik at barnet til kan være helt skjermet for sollys. Det er helt essensielt at et slikt telt gir tilstrekkelig beskyttelse mot de skadelige UV-strålene fra solen. Ved bruk av Babyprotect S3 er barnet ditt garantert til å være godt beskyttet hele dagen, slik at du ikke trenger å være bekymret for at huden skal utsettes for stråling og sollys. 

Vindtett og vannavstøtende 

Babyprotect S3 er også vindtett og vannavstøtende. Dette mener vi er helt essensielt for et UV-telt uavhengig om man skal ha det med på stranden, parken, hagen eller på andre steder. 

Svært brukervennlig

Noe som særlig bør trekkes frem om dette UV-teltet er hvor enkelt det er å bruke. Enkelt å frakte, enkelt å sette opp, enkelt å bruke, og ikke minst enkelt å pakke ned og sette vekk. Når du skal ha et UV-telt for en baby er det helt essensielt at det er enkelt å bruke, også med tanke på vekt. 

Størrelse

Babyprotect S3 kommer i to størrelser, slik at du får det i ønsket størrelse. UV-teltet kommer i størrelse M og L, hvor telt i M rommer 1-2 personer og telt i størrelse L rommet 3-4 personer.

Hvorfor kjøpe Babyprotect S3?

En favoritt hos kundene

Vi er langt ifra de eneste som er imponert over Babyprotect S3. Tilbakemeldingene fra kundene er om alt fra kvalitet, komfortabelt og brukervennlighet. Er det en ting alle kundene er enige om er hvor mye man får for pengene.

Prisvennlig

UV-telt kan variere mye i pris, og det er ikke slik at dyrest alltid er best. Babyprotect S3 er et svært  UV-telt med meget god kvalitet til en svært god pris. I vår test var det dette som helt klart ga mest for pengene.

Fra et merke som er kjent for kvalitetsprodukter

Babyprotect S3 er fra et merke som er kjent fra å levere gode og solide kvalitetsprodukter. Dette UV-teltet har fått svært mange positive tilbakemeldinger fra verifiserte kunder. At produktene er av kvalitet er noe de selv også setter mye stolthet i, og derfor kan man få pengene tilbake dersom man ikke er fornøyd med produktet. 

Ikke nok med at varene er av kvalitet, men de har også lynraske leveranser, og dette var intent unntak i vårt tilfelle.

Steinar

5/5

Tore

5/5

Olav

5/5

Peder

5/5

Hvor kan jeg kjøp Babyprotect S3?

Babyprotect S3 kan enkelt bestilles på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe og hvilken størrelse

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Vent til pakken ankommer

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Babyprotect S3 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.