Best i test vinåpner 2022 – Test av topp 3 på markedet

Vi har testet de beste vinåpnerne i 2022

For oss som er glad i å et glass i helgene eller en gang i blant så vet vi alle at man trenger en god vinåpner. Dersom man har en bra vinåpner kan man enkelt unngå å korke vinen eller ødelegge korken når man skal åpne vinen, og dette kan for enkelte være helt essensielt. Uavhengig om du er en vinelsker eller bare liker hva som helst av vin, så kommer du ikke særlig langt uten en vinåpner, med mindre flasken har skrukork. 

Det finnes mange ulike vinåpnere på markedet. Alt fra de helt enkle som kanskje de fleste av oss er vant med, de litt mer moderne og de vinåpnerene som er fancy. I tillegg til at det finnes et enormt utvalg av vinåpnere, så varierer prisen i like stor grad. Det kan derfor være vanskelig å finne den perfekte vinåpneren. Vi føler derfor at det er riktig å gjøre en test av de beste vinåpnerne på markedet for å finne ut hvilken som er best i test. 

Uansett hvilken vinåpner man velger, så er det viktig å fjerne folien som er rundt toppen på selve flasken før du skal åpne vinen. Det kan derfor være greit å se etter en vinåpner hvor en folieskjærer medfølger.

I vår test har vi stilt høye krav til kvalitet, brukervennlighet og ikke minst pris. Best ut i vår test kom Movo Vinåpner. 

Les videre og se en rask oppsummering av topp 3 vinåpnere i 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av vinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Movo Vinåpner
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Vinåpner
449,- NOK 606 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Peugeot Elis Touch vinåpner
PRIS: 999,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Funktion vinåpner batteridrevet
PRIS: 549,- NOK

BEST IN TEST Vinåpner

#1 BEST
Movo Vinåpner
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Vinåpner
449,- NOK 606 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Movo Vinåpner" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter å ha testet mange vinåpnere kom den fra merket Movo best ut i vår test. I det følgende kan du lese våre grunner til hvorfor denne er best.

Vi var veldig spente på å få testet denne vinåpneren fra Movo. Tilbakemeldingene fra kjøperne har være veldig gode, så vi har gledet oss veldig til å selv finne ut hvorfor akkurat denne var så bra. Til vår store glede trengte vi ikke vente lenge med å teste denne, da den ankom etter bare få dager etter vi sendte inn bestillingen. 

Merket Movo er kjent for sine kvalitetsprodukter til veldig gode priser. Et godt tegn er at Movo selv har tiltro til egne produkter, og tilbyr derfor retur og pengene tilbake dersom man ikke er fornøyd med produktet. Vinåpneren vi mottok er vi meget fornøyd med, og den vil derfor ikke bli returnert.

Movo Vinåpner – Testresultat

Det første vi merket oss var hvor solid, elegant og bra materialet kjentes ut. Dette er et pluss da vi synes det er viktig at varene både fremstår og er solide i kvaliteten. 

Brukervennlig

Movo Vinåpner er veldig enkel å bruke. Alt du trenger å gjøre er å fjerne folien med folie skjæreren som følger med og deretter sette vinåpneren på flasken å holde inne knappen. Enklere kan man ikke gjøre det. En moderne og elektrisk vinåpner er ikke bare for vinelskerne, men for alle. Den er designet for at man enkelt og trygt skal kunne åpne flasker, og samtidig unngå å korke vinen.

Spar tid og energi

I tillegg til at Movo vinåpner er brukervennlig, så sparer man både tid og energi ved å bruke denne, og dette særlig hvis man har et selskap eller lignende. En elektrisk vinåpner gjør livet rett og slett enklere. Movo vinåpner har også et LED-lys som viser korken når du skal åpne vinen. Hvis du er ute etter å både spare energi og tid, så er denne perfekt.

God på pris

Ikke nok med at Movo Vinåpner er brukervennlig, elektrisk og har et flott design, så er den også god på pris. Prisen er ofte helt essensiell for mange, og derfor er dette veldig positivt. Selv om prisen er god, så gjenspeiler ikke det på verken kvalitet, design eller noe annet. I tillegg får man en meget god folieskjærer ved kjøp av Movo vinåpner. Her får man altså et verktøy for å gjøre åpning av vin mye enklere og tryggere.

Hvorfor kjøpe Movo Vinåpner?

Utover det at vinåpneren fra Movo skårer høyt på alle testkriteriene, ble vi også svært imponert over følgende:

Prisvennlig

Vinåpnere varierer i pris, og heldigvis er det ikke slik at dyrest alltid er best. Movo Vinåpner er et prisvennlig produkt som leverer høy kvalitet. I vår test var det definitivt denne som ga mest for pengene.  

En favoritt hos kundene

Vi er ikke de eneste som er strålende fornøyd med Movo Vinåpner. Denne har også blitt en favoritt blant kundene. Alt fra at kvaliteten er super, praktisk og ikke minst at prisen er god. 

Fra et merke som er kjent for kvalitetsprodukter

Denne vinåpneren er fra merket Movo. Merket Movo er kjent for å levere gode og solide produkter av høy kvalitet. Movo Vinåpner er ingen unntak, og den har fått svært mange gode tilbakemeldinger fra verifiserte kunder. At produktene er kvalitetssikre er noe de selv også setter mye stolthet i, de lover nemlig åpent kjøp slik at du kan returnere varen dersom du ikke er fornøyd. 

Ikke nok med at varene er av høy kvalitet, men Movo har også lynraske leveranser. Dette var intet unntak i vårt tilfelle.

Tammy

5/5

Alek

5/5

Mario

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Movo Vinåpner?

Movo Vinåpner kan enkelt kjøpes på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene.

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Vent til pakken ankommer

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Movo Vinåpner med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.