Best i test yogamatte 2022 – Test av topp 3 på markedet

Vi har testet de beste yogamattene i 2022

Til tross for at yoga har eksistert i Asia i over 5000 år er det fortsatt et relativt nytt fenomen i Norge. Men i løpet av de siste 10 årene har yoga virkelig blitt utbredt i vårt landstrakte land med en rekke sentre og samlinger. Yoga i parken har blitt en hit, og det finnes en rekke forskjellige former for yoga som hatha, bikram, eller hot yoga, vinjasa, ashtanga og mange flere. 

Det eneste du egentlig trenger for å trene yoga er en matte, og det er mange å velge mellom. På markedet i dag kan du finne matter laget av en hel haug forskjellige materialer som EVA, ECO, kork, ull, PVC og bambus. 

I vår test har vi sett etter den beste matten for dagligdags bruk og har lagt vekt på kvalitet, antiskli, tekstur, hvor enkel den er å rengjøre og selvfølgelig pris. Best ut i vår test kom en yogamatte fra det velkjente og kvalitetsvbevisste merket Movo.

Les videre og se en rask oppsummering av topp 3 yogamatter 2022, etterfulgt av en gjennomgang av testvinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Movoyoga
9.9
5/5
"Utmerket"
Movoyoga
399,- NOK 539 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Gymstick Exercise Mat NBR
PRIS: 526,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Iron Gym Exercise
PRIS: 499,- NOK

BEST IN TEST Yogamatte

#1 BEST
Movoyoga
9.9
5/5
"Utmerket"
Movoyoga
399,- NOK 539 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Movoyoga" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter å ha testet de mest populære yogamattene kom Movoyoga klart best ut. Her er våre grunner til hvorfor.

Vi har sett mange med akkurat denne yogamatten rundt om i byen, og etter å ha gjort litt research kunne vi lese at tilbakemeldingene fra de hundrevis av verifiserte kjøperne er for det aller meste positive. Dette var klart yogamatten vi gledet oss mest til å teste. Heldigvis trengte vi ikke vente lenge. Allerede 3 dager etter vi hadde trykket kjøp på hjemmesiden ankom pakken. 

Merket Movo er kjent for å levere gode kvalitetsprodukter til veldig vennlige priser. Et bra tegn er at Movo selv har tiltro til sine egen produkter og tilbyr derfor hele 30 dagers åpent kjøp med pengene tilbake om du ikke er fornøyd.

Movoyoga – Testresultat

Laget av solid EVA

EVA er et syntetisk materiale som er kjent for å være særdeles holdbart. Mange andre typer materialer begynner ofte å sprekke etter en kort stund. Yogamatter er noe mange av oss har med oss over alt, og da er det viktig at den tåler å være bakpå sekken på både bussen og sykkelturer i all slags vær. Det som er ekstra fint med denne matten er kombinasjonen av å være solid, men likevel veier den nesten ingenting.

Antiskli-design

Om du driver med hot yoga er det spesielt viktig at matten er konstruert slik at du ikke plutselig sklir og skader deg selv. Denne matten er både antiskli behandlet, pluss at den har et mønster som forhindrer bevegelse. På denne matten kan du bevege deg trygt selv når svetten renner som mest.

Enkel å rengjøre

Noe av det vi likte best med denne matten er at den ikke suger til seg fuktighet slik som mange andre matter i testen. På slutten av økten kan man enkelt tørke av fuktigheten med et håndkle og Movoyoga er klar for nest økt. Når den etterhvert trenger en vask er alt som skal til litt lunkent vann med litt såpe og den er god som ny.

Hvorfor kjøpe Movoyoga?

Utover det å skåre skyhøyt på testkriteriene, lot vi oss også imponere over følgende:

Pålitelig selskap med høyt fokus på kundeservice

Movo er kjent for å levere gode og solide kvalitetsprodukter. Dette er noe de selv setter mye stolthet i og lover dermed åpent kjøp på hele 30 dager. Ikke nok med det, de har også support som er tilgjengelig 24/7 om man måtte trenge dette.

Prisvennlig

Yogamatter varier veldig mye når det kommer til pris. En av grunnene er at mange merker overpriser mattene sine noe voldsomt, mens andre lager matter av materialer som kanskje høres eksotisk ut, men ofte ikke er veldig praktisk. Movoyoga var ikke den billigste matten i testen, men langt i fra den dyreste. Det som gjør Movoyoga til prisvennlig etter vår mening er kvaliteten den leverer for prisen. De andre mattene i denne prisklassen scorer langt lavere på både holdbarhet og brukervennlighet.

I tillegg har Movo nå en kampanje hvor du kan kjøpe Movoyoga med rabatt på deres offisielle hjemmeside.

En favoritt hos kundene

Movoyoga  har naturligvis blitt en vinner hos forbrukerne som deler vår begeistring for produktet. Kjøperne skriver rett og slett at de digger denne matten fordi den gjør alt det den skal til en grei penge. Uansett yogatype fungerer denne matten, og den er enkel å både ha med seg og å rengjøre.

Man kan rett og slett ikke gå feil med dette produktet.

Tammy

5/5

Alek

5/5

Mario

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Movoyoga?

Movoyoga kan enkelt bestilles på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Start din yogareise!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag October 4 du kan fortsatt kjøpe Movoyoga med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.