Test av Trådløse Bluetooth høytalere 2022 – Her er markedets 3 beste modeller

Vi har testet de mestselgende trådløse Bluetooth høytaler i 2022

Trådløse Bluetooth høytaler er noe de fleste i dagens samfunn har eller vil ha. Kanskje ikke så rart når det gjør at du kan ta med musikken hvor enn du er?

Trådløse høytaler kommer i flere forskjellige størrelser, varianter og til forskjellige formål. Noen er små og bedre egnet til utendørsbruk, mens andre er større og fokuserer mer på en fyldig og krystallklar lyd.

Et annet skille mellom de ulike variantene er pris. Noen er utrolig rimeligere, mens andre koster skjorta.

Vårt mål med denne testen er å finne bluetooth høytaleren som kombinerer pris, lydkvalitet og ytelse, funksjonalitet og pris på en best mulig måte. Vi har derfor testet og vurdert markedets bestselgende høyttalere i 2022.

Les videre om du ønsker å se hvem som utmerker seg som Beste Trådløse Bluetooth høytaler i 2022.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Zealot Bass X2
9.9
5/5
"Utmerket"
Zealot Bass X2
997,- NOK 1.490 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Ultimate Ears BOOM 3
PRIS: 1.397,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
HarmanKardon Onyx Studio 6
PRIS: 3.990,- NOK

BEST IN TEST HØYTALER

#1 BEST
Zealot Bass X2
9.9
5/5
"Utmerket"
Zealot Bass X2
997,- NOK 1.490 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Zealot Bass X2" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Vi har testet 2022s beste Bluetooth høytaler. Zealot Bass X2 er høytaleren som imponerer mest

Trådløse Bluetooth høyttalere

Bluetooth høyttaleren som umiddelbart fanget vår oppmerksomhet var nettopp Zealot Bass X2. den har nemlig tusenvis av femstjerners rangeringer på kundeanmeldelsene og er anbefalt flere hundre verifiserte kunder.

Kort om produsenten av Zealot blueetooth høyttaler; det er et norsk nystartet selskap som har ekspandert i et forrykende tempo den siste tiden. De har på kort tid etablert en gigantisk kundemasse, både i inn- og utland.

Årsaken til den stadig økende populariteten ligger trolig i deres fantastiske produkter, og ikke minst deres skyhøye fokus på kundetilfredshet.

Sistnevnte var noe vi merket med en eneste gang. Levringstiden var på merkverdige 3 dager, mens i pakken lå det garantier om at vi fikk pengene refundert dersom vi ikke var fornøyd med høyttaleren – en flott gest som normalt ikke er å se hos teknologigigantene.

Zealot Bass X2 – Testresultat

Liten, praktisk og portabel størrelse

I det vi åpnet pakken og tok ut høyttaleren ble vi først litt overrasket over hvor «liten» den faktisk er. Med målene 8x8x12 cm, og en lav vekt på helt sikkert under en kilo, er det en høyttalere skreddersydd for deg som er mye på farten.

Den får enkelt plass i sekken eller vesken, og takket være stroppen kan den festes og henges fra for eksempel tursekken.

Ønsker du musikk mens du er på telttur, fisketur, på tur i parken eller på standen, er Zealot med sin lille kompakte størrelse perfekt ettersom den er enkel å bære med seg.   

Mye bass i en liten sak

At dagens høyttalere er bærbare er for øvrig lite unikt, og de fleste modellene på dagens marked er designet for å kunne bære med seg.

Derfor var det for oss viktigere hvordan lydkvaliteten var. Er lyden skarp og tydelig og hvordan er bassen? Vi begynner med sistnevnte.

Der vi normalt opplevde bassen som noe uvøren og litt slitsom på de andre portable høyttalerne vi testet var Zealot det stikk motsatte.  Den er nemlig utstyrt med en slags radiator og har en teknologi som gir en enorm bass.

Selv utendørs var kunne vi kjenne den dundrende bassen da den på imponerende vis klarte å tune ut bakgrunnsstøy.

Med tanke på den lille, portable størrelsen er det meget bemerkelsesverdig hvor god bass Zealot faktisk har. Dermed er den like godt egnet til hjemmebruk, mener vi.

Upåklagelig lydkvalitet

Lydkvaliteten er trolig det viktigste i en høyttaler test. Der andre modeller til tider kunne ha en skjærende lyd, særlig når bass og lydnivå steg, klarte Zealot å kombinere bass, lydnivå og lydkvalitet på utsøkt vis.

Lyden var til enhver tid, selv når vi hadde volumet på det høyeste, krystallklar. Den upåklagelige kvaliteten har en sammenheng med at Zealot er utstyrt med en «dynamisk smartsound chip», som automatisk justerer lydfrekvensene som sendes ut av høyttaleren for å gjøre lyden klar og tydelig.

“Evigvarende” batteritid

Batteritiden var en annen faktorer som gjorde at Zealot Bass X2 utmerket seg. Med en batteritid på opptil 12 timer, trenger du ikke frykte at musikken tar slutt med det første.

Oppladingen gjøres også enkelt med den medfølgende USB-kabelen.

Hvorfor kjøpe Zealot Bass X2?

Zealot imponerer, som du ser, med enorm bass, fabelaktig lydkvalitet, en praktisk størrelse og en batteritid helt utover det vanlige. Dette er imidlertid ikke det eneste bra – langt der ifra.

Også på følgende områder skåret Zealot Bass X2 svært høyt i vår bluetooth høyttaler test;

Høy slitestyrke

Grunnet det kompakt og vanntette designet er Zealot motstandsdyktig mot regn, vannsprut, og andre støt. Den er dermed optimal til bruk i an aktiv hverdag.  

Med det sagt, hadde også de andre portable høyttalerne i testen høy slitestyrke, men på grunn av det vanntette designet er denne bedre egnet for turer på for eksempel stranden.

Enkel tilkobling og styring

Brukervennligheten er det heller ingenting å si på. Zealot kobles enkelt til din mobiltelefon via Bluetooth, og siden den har velbeskrivende knapper er sannsynligheten liten for å trykke seg bort.

Kort leveringstid

Bestiller du Zealot bluetooth høyttalere kan du forvente en vesentlig raskere leveringstid. Kun 3 dager tok det for oss å motta bestillingen. Hos andre aktører må du forvente leveringstid opptil en uke, om ikke lengre.

Ikke nok med det, du får også 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke fornøyd, tilbyr selskapet refusjon.

Karen

5/5

Fantastisk høyttaler med kjempebra lyd. Denne har jeg med over alt.

Trine

5/5

Jeg elsker Zealot Bass X2! har den med på stranden, i parken og når jeg går på tur i fjellet. Denne har vært en stemningsgaranti de lux!!!

Martin

5/5

Kjøpte den for omtrent en måned siden og er godt fornøyd. Den kom raskt, har en flott lyd og er enkel å bruke. Synes den var litt dyr, men i gjengjeld fungerer den veldig godt.

Hvor kan jeg kjøpe Zealot Bass X2?

Kjøper du Zealot Bass X2 via selskapets offisielle hjemmeside kan du akkurat nå kjøpe til rabatert pris. Følg disse stegene for å komme i gang;

1) Besøk hjemmesiden

2) Legg varen i handlekurven

3) Skriv inn fraktinformasjon og velg betalingsmetode

4) Klikk på kjøp

5) Vent på leveransen!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Zealot Bass X2 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.