Topp 3 viltkameraer som gir deg mest for pengene i 2022

Vi har testet de mestselgende viltkameraer i 2022

Med et viltkamera kan du oppleve naturen på nært hold uten at du selv befinner deg i skogen. Et viltkamera er ypperlig til jakt, forskning, dyrelivfotografering eller hageovervåkning.

Du kan fange fascinerende nattlige skapninger du ellers aldri ville sett, og få glimt av sjenerte dyr som grevlinger, rever og pinnsvin. I dag finnes det flere titalls modeller, så hvilket viltkamera fungerer best?

For å finne ut av dette valgte vi å teste de mest populære modellene i 2022. Overraskende nok var det ingen av kameraene til de største teknologiselskapene som gikk til topps, men modellen til et norsk nystartet selskap.

Les videre om du ønsker å se topp 3 viltkamera som gir mest for pengene, og hvorfor Movo HC-802A er best i test.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Movo HC-802A
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo HC-802A
1497,- NOK 2021 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Brecom CM 2400
PRIS: 990,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Hawke Viltkamera
PRIS: 1.945,- NOK

BEST I TEST viltkameraer

#1 BEST
Movo HC-802A
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo HC-802A
1.497,- NOK 2.021 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Movo HC-802A" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkel retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Vi har testet markedets mest populære viltkameraer, og her ser du hvorfor Movo HC-802A er best i test.

viltkamera

Med flere hundre 5-stjerners anmeldelser og anbefalinger fra over 800 norske kunder, var dette viltkameraet vi på forhånd hadde størst forventinger til. Forventningene ble ikke akkurat lavere da vi mottok pakken lynraskt etter bestilling.

Selskapet bak Movo viltkamera er et populært norsk, nystartet selskap som på rekordtid har ekspandert rundt om i Europa. Deres høye fokus på kundeservice, innovative produkter og ikke minst lynrask levering har gjort selskapet svært ettertraktet.

At selskapet har et voldsomt fokus på kundeservice var noe vi umiddelbart merket. Ikke bare mottok vi pakken kort tid etter bestilling, nærmere bestemt 3 dager, men i pakken lå også et notat der det sto at vi hadde 30 dager åpent kjøp. En flott gest som vitner om et selskap som ønsker kundene sine det beste.

Movo HC-802A testresultat

Vi lot oss altså tidlig imponere av Movo vilkamera, og fryktet at vi hadde alt for høye forventninger til produktet. Det var derfor vi med stor spenning begynte testingen. Her ser du vårt testresultat.

Infrarødt kamera med topp bildekvalitet

Bildekvaliteten er naturligvis viktig ved et hvert kamera. Så hvordan presterte Movo på dette området i forhold til andre modeller? Vel, det infrarøde kameraet leverte like gode bilder natt som dag. Det hadde også vid visningsvinkel, og leverte levende bilder med perfekt bildegjengivelse.

Dette er en sterk motsetning til andre modeller vi har testet. Vi sier ikke at de andre modellene er dårlige, men i forhold til Movo HC-802A har de en lang vei å gå, både når det kommer til dybdeoptimalisering og klarhet.

Sensitive sensorer som umiddelbart registrerer bevegelse

En annen ting vi bet oss merke i med Movo viltkamera, og som gir det et fortrinn sammenlignet med andre modeller, er at det er utstyrt med følsomme sensorer som gjenkjenner bevegelse umiddelbart.

Med andre ord skrudde kameraet seg automatisk på så fort det oppdaget bevegelse og dyreliv innenfor sensorenes rekkevidde. Rekkevidden var også bra takket være den enorme vidvinkelen, og siden det består av en usynlig blitsteknologi skremmer det ikke bort dyrene som ferdes rundt kameraet.

Brukervennlig og slitesterk

Et viltkamera skal brukes i naturen og derfor mener vi at slitestyrken er viktig. Vi testet de ulike modellene i en to-ukersperiode. Ingen av modellene tok nevneverdig skade av hverken regn eller annet hardt vær.

Vi konkluderte dermed med at alle viltkameraene i vår test, også Movo HC-802A, har god slitestyrke.

Så over til brukervennligheten. Her opplevde vi store forskjeller på de ulike modellene. Der flere av modellene var lite entydige og vanskelig å bruke, var Movo enkel å bruke. Kameraet er utstyrt med snarveier og det var også lite problematisk å administrere bilder og videoer på kameraet og i appen.

Lang batteritid

En annen ting vi likte med Movo, samt de andre modellene, var deres lange batteritid. Det var også enkelt å lade kameraet da det fulgte med en dedikert USB-kabel.

Hvorfor kjøpe Movo HC-802A?

Utover det å skåre bra på de ovennevnte faktorene, ble vi også mektig imponerte over følgende;

Lynrask levering og brilliant kundeservice

Å bestille Movo vilkamera var enkelt og svært kortfattet, takket være selskapets oversiktlige hjemmeside. Da vi fikk varen levert, lå den i en godt beskyttet pakke uten noen ødeleggelser. Leveringen var også ufattelig rask. Kun tre dager tok det, noe som er vesentlig raskere enn normalen.

Noe vi fikk erfart gjennom denne testen er at å bestille over nett aldri er noen garanti. Treg levering, ødelagte pakker og elendig support er bare noen av problemene vi har opplevd gjennom denne testen.

Med Movo var det altså ingen problemer i forhold til leveringen. Kundeservicen er også brilliant – vi fikk svar på våre spørsmål nesten umiddelbart. 

God verdi for pengene

Toppmoderne kameraer er som regel svært kostbare. Movo viltkamera har en gunstig pris, spesielt sammenlignet med andre modeller, og sett i forhold til hvor bra det presterer.

Vi er ikke i tvil om at Movo er kameraet som gir mest for pengene. Dermed var Movo viltkamera en klar testvinner i 2022.

Akkurat nå kan du kjøpe kameraet til rabattert pris på selskapets offisielle hjemmeside!

100% fornøydhetsgaranti

Er du ikke fornøyd kan du sende tilbake varen og be om refusjon. Vi er imidlertid rimelig sikre på at den ikke er nødvendig. Likevel, dersom det er et eller annet du ikke er fornøyd med, tilbyr selskapet 30 dagers åpent kjøp. Det vil si at du får pengene tilbake dersom du ikke er fornøyd.

Thomas

5/5

Erlend

5/5

Matias

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Movo HC-802A?

Å kjøpe Movo viltkamera er enkelt om du bestiller via selskapets offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

  1. Besøk den offisielle hjemmesiden
  2. Velg antall enheter
  3. Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode
  4. Opplev det ekstraordinære dyrelivet!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Movo HC-802A med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.