Topp 3 wifi-förlängare som enkelt eliminerar döda zoner

Vi testade marknadens mest sålda Wifi-förstärkare 2022

Om du upplever ditt internet hemma som långsamt så kan du enkelt lösa problemet med en Wifi-förstärkare – men vilken ska man välja?

Vi har testat 3 av de mest populära Wifi-förstärkare på marknaden för att ta reda på vilken som fungerar bäst.

Vi ställde höga krav rörande hastighet, räckvidd, användarvänlighet och pris. Utifrån våra kriterier var det särskilt en Wifi-förstärkare som utmärkte sig mer än de andra.

Nedan hittar du en snabb sammanfattning av marknadens topp 3 Wifi-förstärkare 2022, följt av en noggrann genomgång av testvinnaren.

Annonsera Ansvarsfriskrivning
PRODUKT
VÅRT BETYG
FÖRDELAR
#1 BÄST
Evaktor Wifi extender
9.9
5/5
"Utmärkt"
Evaktor Wifi Extender
799,- SEK 1.079 SEK

REA: 40% RABATT
2 487 BESÖKARE HAR KÖPT DENNA DE SENASTE 24 TIMMARNA

#2
6.7
3.5/5
"Bra"
TP-link RE450
PRIS: 900,- SEK
#3
5.9
3/5
"Bra"
TP-link RE305
PRIS: 561,- SEK

BÄST I TEST Wifi-förstärkare

#1 BEST
9.9
5/5
"Utmärkt"
Evaktor
799,- SEK 1.079 SEK

REA: 40% RABATT
2 487 BESÖKARE HAR KÖPT DENNA DE SENASTE 24 TIMMARNA

MAXIMAL PRESTANDA

Vi ger denna produkt betyget 5/5 eftersom den erbjuder den bästa prestandan, även vid minimal ansträngning.

100% NÖJDHETSGARANTI

"Evaktor" erbjuder 30 dagars nöjdhetsgaranti. Levereras med fri frakt och enkel retur.

SNABB OCH ENKEL INSTALLATION

Mycket enkel installation. Endast att öppna förpackningen och börja använda.

Vi har testat ett oändligt antal Wifi-förstärkare, och här nedan kan du se varför Evaktor är det bästa valet

Baserat på över 100 rekommendationer och tusentals kundrecensioner var det med skyhöga förväntningar som vi mottog Evaktors Wifi-förstärkare endast 3 dagar efter beställning.

För den som inte hört talas om Evaktor så är det en norsk startup som har blivit väldigt populär både i Norge och runt om i Europa. Deras framgång beror troligen på ett högt fokus på kundservice, och genom att erbjuda fantastiska produkter med snabba leveranser.

Kundservicen var något vi direkt noterade då paketet inkluderade en liten notering där de erbjöd live kundsupport om vi skulle få problem med installationen.

Helt klart en trevlig detalj, som är sällsynt hos andra techföretag. Nu när paketet hade kommit var det bara att börja testa.

Evaktor Wifi-förstärkare - Testresultat

Paketet innehöll en manual som beskrev hur man installerar Wifi-förstärkaren, och den var superlätt att följa. I princip behövde vi bara koppla in förstärkaren i uttaget för att det skulle fungera.

Efter detta skedde konfigurationen med routern automatiskt och själva processen tog cirka 3 minuter. Allt som återstod var att se hur det hela fungerade i praktiken.

Maximal räckvidd, utan döda zoner

Det första vi var tvungna att testa var hur de döda zonerna vi tidigare upplevt reagerade på förstärkaren. Särskilt på bottenvåningen, under vårt kontor, hade vi tidigare upplevt internet som oerhört långsamt, där inte ens det enklaste internetsurfandet fungerade som det skulle.

Efter att vi hade installerat Evaktor upplevde vi en betydande förbättring. Internet fungerade snabbt och smidigt, och installationen verkade ha eliminerat den tidigare döda zonen fulllständigt.

Inte nog med det, vi upptäckte även att vi hade internettäckning utanför kontoret efter installationen av Evaktor, vilket var något vi aldrig hade upplevt innan installationen.

Surfa, streama och ha videosamtal utan “buffring”

De tjänster som förmodligen är de största “internet-tjuvarna” är streaming av filmer och serier, samt onlinespel och möten via webbkamera. Där vi tidigare haft problem med att det hackar, fördröjningar, avbrott och långsam nedladdningstid fick vi plötsligt ett blixtsnabbt internet, helt utan avbrott, efter Evaktors intåg.

Det spelade heller ingen roll vad vi gjorde online, det gick lika snabbt oavsett om vi surfade, streamade spel eller satt i möten med webbkamera. Vi kunde till och med använda facetime utan att bilden fastnade.

Blixtsnabbt nätverk oavsett antal enheter

Normalt sett så brukar ett flertal enheter, som alla arbetar med tung belastning, leda till ett långsamt nätverk. Så hur påverkades vårt nätverk nu när vi hade upp till 10 enheter anslutna samtidigt? Som en dröm, kort och gott – helt problemfritt. Det hackade inte, var inga avbrott och behövdes ingen buffring.

Varför borde du köpa en Evaktor?

Våra tester räcker alltså mer än väl för att övertyga oss om att Evaktor fungerar som utlovat. Den kan med andra ord leverera en nätverkshastighet på upp till 300mbps, även i rum med tjocka betongväggar. Det var förresten inte bara näthastigheten och räckvidden som imponerade med Evaktor, även inom följande områden var förstärkaren bäst;

Snabb leverans och utmärkt kundservice

Att beställa varor online har sina risker. Produkterna kan vara av dålig kvalitet, eller så tar det alltför lång tid innan paketet kommer fram. Inget av detta var ett problem med Evaktor. Redan 3 dagar efter beställningen hade vi fått hem vårt paket.

Beställningen var även superlätt att genomföra. Företaget erbjuder livesupport och kontaktformulär via e-post. Det går även bra att ta kontakt dem via telefon, vilket också vittnar om ett tillgängligt supportcenter.

Valuta för pengarna

Priset på dagens wifi-förstärkare varierar stort och det är inte en självklarhet att modellerna faktiskt är värda pengarna. Med sitt förmånliga pris, goda kvalitet och utmärkta hastighet/räckvidd är Evaktor definitivt värd pengarna. 

Hitintills har vi inte stött på någon annan modell som kombinerar pris, hastighet och räckvidd på ett bättre sätt, och därför tycker vi definitivt att Evaktors Wifi-förstärkare är värd pengarna.

Just nu har du även möjligheten att köpa produkten till ett rabatterat pris på deras officiella hemsida! 

Praktisk design

Kanske inte det viktigaste kriteriet, men ändå en punkt som är värd att nämna. Med sin praktiska och diskreta design är Evaktor lätt att placera utom synhåll, vilket inte alltid är fallet med större och skrikigare modeller. Den här produkten smälter in i rummets design, istället för att förstöra den.

Apparaten är inte större än en tennisboll och är därmed praktiskt taget “osynlig” i uttaget. 

Populär bästsäljare

Det är inte bara vi som älskar Evaktor, det gör även dess befintliga kunder. På deras hemsida hittar du massor av topprankade recensioner. Här är några av dem:

Anne

5/5

Jag bara älskar den här förlängaren. Leveransen var snabb och förlängaren kändes som om den var gjord av kvalitetsmaterial. Efter en snabb installation upplevde jag en mycket märkbar skillnad. Alla mina enheter är mycket snabbare på WiFi och det finns heller inget hackande. 

Reidar

5/5

Jag har provat extenders från kända märken tidigare, men ingen av dem har gett mig WiFi i trädgården. De har också varit ganska dyra. Jag bestämde mig för att testa Evaktor och nu har jag bra täckning i hela trädgården – NOLL PROBLEM, tack!

Mette

5/5

Detta är den bästa förlängaren jag testat. Vi hade problem med att titta på Netflix och andra streamingtjänster på nedervåningen, men nu fungerar det perfekt. Jag är mycket nöjd med köpet.

Var kan jag köpa Evaktor?

Att köpa en Evaktor är enkelt om du beställer via deras officiella hemsida. Du behöver bara följa dessa steg:

  1. Besök den officiella hemsidan
  2. Välj hur många enheter du vill köpa
  3. Fyll i fraktinformation och betalningssätt
  4. Säg adjö till långsamt och instabilt internet!

VIKTIG INFORMATION!

Idag den September 30 kan du fortfarande köpa Evaktor med 50% RABATT!

Möt vår expert

Daniel Larsen

Daniel är en av de testare som varit med oss allra längst och han har varit med och utvecklat våra testmetoder. Med en bakgrund inom kvalitetskontroll hos en av de största elektroniktillverkarna, samt en kandidatexamen i nationalekonomi, har Daniel mycket kunskap om marknaden och vad man ska titta efter när det kommer till teknik. När Daniel inte jobbar med recensioner och tester, eller hjälper till med research, åker han gärna på fjällvandring med hunden Bamse.